Muzika

  • Za poslušanje naše muzike:
  • - pritisnite na ikono "+", odpre se seznam albumov.
  • - kliknite na izbrani album, odpre se seznam pesmi.
  • - zaprite seznam albumov s klikom na "X" v zgornjem desnem kotu.
  • - kliknite na pesem, ki jo želite poslušati. Pritisnite "Play" (puščica desno). 
Domov arrow Diskografija
Nastopi Natisni
Pomembnejši nastopi in sodelovanja
  • Mediteran festival 2001
  • Druga godba 2002, 2009
  • Rumena noč Koper 2002
  • Festival folklore Beltinci 2003
  • Kiselfest Kranj 2003
  • Festival sanje Ljubljana 2003
  • Osrednja proslava ob dnevu državnosti l. 2003.
  • Jesenske serenade 2003
  • Festival folklore Črnomelj 2005
  • Festival Lent 2005
  • DEKD Piran 2005
  • Folkest Spilimbergo 2002, Tarvisio 2005, San Vito al Tagliamento 2007, Porcia e Spilimbergo 2012
  • Dnevi oljk, vina in rib Izola 2004, 2005, 2006, 2008..
  • Noči v stari Ljubljani 2006, 2008

Večkrat je nastopila za občino Koper  in  jo predstavljala izven domačega kraja. Večkrat je nastopila tudi na državnih protokolih in za potrebe Primorske univerze. Mnogo krat se je pojavljala na nacionalni televiziji in TV Koper Capodistria. Pesmi skupine so bile trikrat izbrane za pesem tedna na radiu Koper.

Vruja sodeluje in nastopa še z pevko Ljobo Jenče iz Cerknice, z etnomuzikologom Dariem Marušičem in pevcem Rudijem Bučarjem.

 
< Nazaj   Naprej >